Header

Nu lanserar vi ett krispigt och saftigt alternativ till kyckling!


Väntan är över - Äntligen finns det legendarisk KFC-smak utan kyckling!

Kan ett vegetariskt alternativ till vår berömda Original Recipe-kyckling verkligen vara lika gott som originalet? Ja, om det kommer från KFC! Våra nya vegetariska Veggie Strips.

l Veggie Strips är panerade med vår berömda Original Recipe-mix bestående av 11 olika kryddor och örter. Och självklart är de lika saftiga och möra som originalet.

Välj mellan en klassisk bucket, burgare, wrap eller att bara äta dem som de är med en smarrig dippsås. Utan kyckling men fulla av smak!

  

Original Veggie BBQ Burger & Original Veggie Burger

Den legendariska Original BBQ Burger finns nu även som veggie! Utan kyckling, men lika saftig och smakrik!

Våra nya vegetariska Original Veggie Strips är panerade med vårt berömda Original Recipe-mix bestående av 11 olika kryddor och örter och läggs sedan upp på ett saftigt bröd. Till detta läggs två skivor av Cheddar-ost, vår egna BBQ-sås, mayonnaise, nyskuren lök och fräsch isbergssallad.

Njut av burgaren som den är eller välj till en meny med pommes och dryck.

 

Du får inte heller missa vår nyhet Original Veggie Burger!

Efter tillagning lägger vi Original Veggie Stripsen i ett saftigt bröd tillsammans med fräsch isbergssallad, nyskuren tomat och mayonnaise.

Njut av burgaren som den är eller lägg till en meny med pommes och dryck.

 

Original Veggie Twister

Äntligen! På ett tortillabröd lägger vi två Original Veggie Strips tillsammans med nyskuren tomat, fräsch romansallad, ost, lök  och mayonnaise. Strax innan din Twister serveras till dig, toastar vi den i ett grilljärn för att maximera din smakupplevelse och för legendarisk njutning!

 

Du kan även beställa ett Original Veggie Strips Meal med dryck, pommes och en smarrig dippsås. Eller välja att njuta tillsammans och dela två personer på en Original Veggie Strips Bucket!

Spana in hela Veggie-menyn här!

 

Här är svar på vanliga frågor om vårat nya veggie-sortiment!

 

Äntligen har vegetariskt blivit ”finger lickin´ good”!